Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 7:25

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: «Αυτές οι μεγάλες ημέρες της πίστης μας ας λειτουργούν ως χρονικά σημεία ενότητας και συσπείρωσης…»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Αυτές οι μεγάλες ημέρες της πίστης μας ας λειτουργούν ως χρονικά σημεία ενότητας και συσπείρωσης των δυνάμεων όχι μόνο του Ποντιακού αλλά και όλου του Ελληνισμού», δήλωσε από τον ναό της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο όπου βρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης.

Στη δήλωσή του ο υφυπουργός κάνει λόγο στην απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία αλλά και στα θύματα των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ

Τιμούμε φέτος αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, φέροντας τη θλίψη και τον πόνο για όλους τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους και που υποφέρουν εξαιτίας των τελευταίων μεγάλων πυρκαγιών. Ταυτόχρονα όμως, συνυπάρχουν τα αισθήματα της ικανοποίησης, όπως και σε κάθε Έλληνα, για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας -ανήμερα της Παναγιάς-, καθώς και της δικαίωσης που ήρθε ως αποτέλεσμα των συνεχών και επίμονων ενεργειών του Πρωθυπουργού, του Υπουργείου Εξωτερικών και της κυβέρνησης.

Διπλωματική επιτυχία, θετική για τις σχέσεις των δύο λαών. Αλλά και της υπερηφάνειας για τη στάση και το ήθος των δύο αξιωματικών μας.

Αυτές οι μεγάλες ημέρες της πίστης μας ας λειτουργούν ως χρονικά σημεία ενότητας και συσπείρωσης των δυνάμεων όχι μόνο του Ποντιακού αλλά και όλου του Ελληνισμού.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες όπου γης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ