Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 14:48

Αγιασμό στα Σπίτια της Αγάπης της μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος τέλεσε ο κ. Τιμόθεος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος τέλεσε την ιερά Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της λειτουργίας των συσσιτίων των «Σπιτιών Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, μετέβη στο «Σπίτι Αγάπης» Φαρσάλων, όπου τέλεσε τον Αγιασμό παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Φαρσάλων Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Κωνσταντίνου Καλλιώρα, του υπευθύνου του «Σπιτιού Αγάπης» Φαρσάλων Αιδεσιμ. Οικονόμου π. Λαζάρου Αλιβάνογλου, λοιπών ιερέων της ως άνω κωμοπόλεως και των εθελοντριών κυρίων που διακονούν στο εν λόγω «Σπίτι Αγάπης».

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην κωμόπολη των Σοφάδων, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο «Σπίτι Αγάπης» Σοφάδων. Στις εγκαταστάσεις του «Σπιτιού Αγάπης» τον υποδέχτηκαν ο υπεύθυνος λειτουργίας Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Γώγος Αρχιερατικός Επίτροπος Κιερίου, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σκάρλος, αρκετοί ιερείς από τα γύρω χωριά και οι εθελόντριες κυρίες.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, τελέστηκε ο Αγιασμός στο «Σπίτι Αγάπης» Αγνανερού από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, παρουσία του υπευθύνου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, του «Σπιτιού Αγάπης» Αγνανερού Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Χαντζή Αρχιερατικού Επιτρόπου Σελλάνων, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού, του Αντιδημάρχου κ. Αποστόλου Τζιβέλη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Αγναντερού κ. Ευάγγελο Τσιαφίτσα και των εθελοντριών κυρίων που διακονούν στο εν λόγω «Σπίτι Αγάπης».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ