Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 8:14

Αγιασμούς κι ευλογίες σε σχολεία της Καρδίτσας από τον μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος τέλεσε την ιερά Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της νέας σχολική χρονιάς σε σχολικά συγκροτήματα της περιφέρειας Καρδίτσης.

Αρχικά, τέλεσε τον επίσημο Αγιασμό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης στο 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχου Καρδίτσης κ. Βασιλείου Τσιάκου, του Αντιδημάρχου Καρδίτσης κ. Ιωάννη Γενναδίου, του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης κ. Θωμά Καρανίκα, της κ. Ασημίνας Σκόνδρα και του κ. Σπυρίδωνος Ταλιαδούρου, πολιτευτών του νομού μας.

Αμέσως μετά τέλεσε τον επίσημο Αγιασμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσης παρουσία και της κ. Ευθυμίας Μητσιάδου, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καρδίτσης κ. Εμμανουήλ Παλάσκα, των εκπαιδευτικών του Σχολείου, των μαθητών και πλήθους γονέων και κηδεμόνων.

Ακολούθως, τέλεσε τον Αγιασμό στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσης και στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου. Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας και στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσης (Ε.Π.Σ.), ο Σεβασμιώτατος μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης χορήγησαν αθλητικό υλικό το οποίο θα είναι χρήσιμο στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα «ποδόσφαιρο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» σε συνεργασία με την Ιερά μας Μητρόπολη θα επεκταθεί σε όλα τα Σχολεία του νομού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ