Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 16:27

Ένας δεσπότης κάνει αγορές από την “Μοναστηριακή αυλή”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ο Μητροπολίτης Γουϊνέας κ. Γεώργιος χθες το πρωί, μετά την τέλεση της Θ. Λειτουργίας στο ναό της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, επισκέφθηκε το κατάστημα που βρίσκεται στο προαύλιο του ναού με το όνομα «Μοναστηριακή αυλή», με μοναστηριακά προϊόντα από το Άγιον Όρος και μοναστήρια απ’ όλη την Ελλάδα.

Τον κ. Γεώργιο, συνοδευόμενο από τον προϊστάμενο του ναού π. Σεραφείμ Δημητρίου, υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Φώτιος Πίκουλας.

Ο Μητροπολίτης ανέφερε πως έχει μάθει για την «Μοναστηριακή αυλή», από τις διαφημίσεις που ακούγονται στον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος και είχε εκφράσει την επιθυμία να την επισκεφθεί και να γνωρίσει το προσωπικό.

Ο κ. Γεώργιος είχε συνομιλία με τον υπεύθυνο του καταστήματος και ευχήθηκε ο Θεός να ευλογεί το νέο αυτό εγχείρημα που βρίσκεται υπό την σκέπη της Αγίας Μαρίνας.

​Το κατάστημα λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2016 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται είδη ευλαβείας, εικόνες, άνθρακες και θυμιάματα, βιβλία για μικρούς και μεγάλους καθώς και προϊόντα φτιαγμένα με κόπο αλλά και προσευχή, χειροποίητα και με τα πιο αγνά υλικά, από τρόφιμα, κρασί και λάδι, μέχρι φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα.​

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ