Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 11:10

Άργος: Παρουσία του Προέδρου Δημοκρατίας τίμησε τον πολιούχο του

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους σήμερα 3 Μαΐου, ανήμερα της εορτής του Πολιούχου της πόλεως.

Στη θεία λειτουργία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσοστόμος, ενώ συμμετείχαν οι μητροπολίτες Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεος, Πατρών Χρυσόστομος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, Αργολίδος Νεκτάριος και ο επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος.

Τη θεία λειτουργία παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γκιόλας, Ανδριανός και Μανιάτης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Α. Χειβιδόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Στεφανόπουλος και Σιδέρης, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου κα.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, στο τέλος της θείας Λειτουργίας, δώρισε στον κ. Παυλόπουλο μια εικόνα του Αγίου Πέτρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ