Ο Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Νέας Πεντέλης κάθε χρόνο εορτάζει την Γέννηση του Κυρίου μας με μοναδικό τρόπο, έτσι και φέτος σας προσκαλούμε, σε μια μοναδική Αγιορείτικη Πανηγυρική Αρχιερατική Αγρυπνία με παραδοσιακή Βυζαντινή Χορωδία και ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου, την

Κυριακή 24/12/2017 και ώρα 19:00

μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα παρατεθεί για όλους τους παρευρισκομένους μοναστηριακό Γεύμα Αγάπης !!!

Επίσης ανήμερα τα Χριστούγεννα Δευτέρα 25/12/2017 & ώρα 6:00 θα τελεσθεί ο Όρθρος των Χριστουγέννων και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα παρατεθεί για όλους τους παρευρισκομένους πρωινό με καφέ και εορταστικά κεράσματα !!!

Οι Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και σας περιμένουν να συνεορτάσετε τη Γέννηση του Χριστού μας!!!

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: