Πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος η χειροτονία του π. Καισαρίου (Χρόνη) σε πρεσβύτερο, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, Αρχιερατικό Προϊστάμενο της Περιφέρειας Βοσπόρου.

Από του Ιερού Βήματος παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος και ο Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων).

Παρόντες στην χειροτονία συγγενείς και ευσεβείς πιστοί προερχόμενοι εξ Ελλάδος και την ιδιαίτερη πατρίδα του νέου πρεσβυτέρου, τον Βόλο.

Η Αδελφότητα της Χάλκης με πρώτο τον Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρο, αναφωνεί το Άξιος και εύχεται στον νέον πρεσβύτερο και αδελφό της Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, τα άριστα παρά Θεού.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: