Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έδειξαν, για μια ακόμα φορά, οι ομογενείς πιστοί της Αδελαΐδας, την Κυριακή, 9 Ιουλίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ενορίας Αγίου Αντωνίου που, σε συνεργασία με την Νεολαία και την Φιλόπτωχο

, συνδιοργάνωσαν μια σειρά φιλανθρωπικές θρησκευτικές εκδηλώσεις καθώς και γεύμα για την οικονομική ενίσχυση του Μοναστηρίου Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται στο Περθ.

«Είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας και τον αρχιμανδρίτη π. Ευάγριο καθώς και τον αρχιμανδρίτη π. Θαλάσσιο και τον μοναχό Πρόδρομο που μας επισκέφθηκαν από το Μοναστήρι Αγίου Ιωάννη, ενώ στην θεία λειτουργία χοροστάτησε ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος» δήλωσε ο πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής της Τρίτης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, κ. Κωνσταντίνος Ντάλας, μετά το τέλος της εκδήλωσης.

«Συλλέξαμε το ποσόν των $11,000 δολαρίων και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 180 πιστούς που μας τίμησαν με την παρουσία και τον οβολό τους» κατέληξε ο κ. Ντάλας.

Πηγή: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: