Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Φοιτητών της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης είχε αργά το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσε τα αιτήματα των νέων και τα προβλήματα που έχουν με τις αλλαγές στον νόμο περί Εκκλησιαστικών σχολών και τις γενικές ανησυχίες των παιδιών της σχολής.

Ο κ. Ιερώνυμος διαβεβαίωσε τους φοιτητές ότι θα ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Υπουργό Παιδείας διαφυλάσσοντας την σωστή λειτουργία της σχολής και το μέλλον της.

Ο Αρχιεπίσκοπος με χαρά φωτογραφήθηκε με τα νέα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και έδωσε την ευλογία και την ευχή του για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασιακή τάξη στους αποφοίτους της Εκκλησιαστικής Σχολής.

Τέλος το συμβούλιο του συλλόγου της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την ακρόαση και την στενή επικοινωνία που είχαν με στόχο την επίλυση και την διάσωση των προβλημάτων.

Ο Γιώργος Φερδής είναι πτυχιούχος Θεολογίας του Ορθόδοξου Ινστιτούτου Αγίου Σεργίου Παρισίων και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Αθήνα.