Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 | 17:37

Φθιώτιδος: “Ανοησίες, ότι είναι ποτέ δυνατόν η Ελλάς να γίνει ουδετερόθρησκο κράτος”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος, αναφορικά με την πρόθεση της Κυβερνησης να προχωρήσει στην αναθεώρηση του Συντάγματος καθώς και στην προσθήκη του άρθρου 3 του Συντάγματος, για θρησκευτικά ουδέτερη Ελληνική Πολιτεία .

Όπως είπε ο κ. Νικόλαος “Ένα μεγάλο προσόν στην Ελλάδα είναι ότι η παράδοσή της είναι πέρα για πέρα Ορθόδοξη και χριστιανική. Με την μετανάστευση βεβαίως και την είσοδο ποικίλων ανθρώπων που ο καθένας κουβαλάει τα δικά του στοιχεία και την δική του θρησκεία, αλλοιώνεται η ταυτότητα. Όμως φτάνουν σε ανόητες καταλήξεις όσοι πιστεύουν ότι είναι ποτέ δυνατόν η Ελλάς να γίνει ουδετερόθρησκο κράτος”

Ο μητροπολίτης Νικόλαος που προέστη της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου Πειραιά, τόνισε ότι “Εκκλησία και Πολιτεία συμπορεύονται μαζί διότι οι πολίτες του Κράτους είναι οι πιστοί της Εκκλησίας. Και οι πιστοί της Εκκλησίας είναι οι πολίτες της πατρίδος”, ενώ ευχήθηκε ο θαυματουργός Άγιος Σπυρίδων να κάνει ένα θαύμα και να βοηθήσει ώστε η ένδοξη πατρίδα μας να είναι πάντα ελεύθερη και ανεξάρτητη.

“Να απομακρυνθούν οι εχθροί που την κυκλώνουν και το πλήρωμα της Εκκλησίας και της πατρίδας να ενστερνίζεται τις αρχές της ορθοδοξίας. Αυτό θα είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΠΗΣ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ