Με αισθήματα χαράς υποδέχτηκε κλήρος και λαός την Τιμία Κάρα της Οσίας Υπομονής στη Μητρόπολη Λεμεσού.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, την Παρασκευή 27 Απριλίου. Την τιμία Κάρα μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και την υποδέχτηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμαθούντος κ. Νικόλαο, τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεώς μας, Αρχιμ. Ισαάκ, ιερείς, εκπροσώπους του Στρατού και της Αστυνομίας και ευσεβούς πιστούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη δοξολογία και αρχιερατική αγρυπνία προισταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Η τιμία Κάρα της Οσίας Υπομονής θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό ναό μέχρι την Παρασκευή, 4 Μαίου. Ο ναός παραμένει ανοιχτός από τις 6:00π.μ.- 10:00 μ.μ.

Πηγή: Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: