Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 | 11:07

Τραυματίστηκε στο μάτι ο Πατριάρχης Αντιοχείας ύστερα από πτώση

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Ατύχημα που παρολίγον να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στα μάτια του υπέστη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του orthodoxia.info ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.

Το ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής στην ιερά μονή της «Παναγίας του Έβρου» στην Μάκρη Αλεξανδρουπόλεως. Την στιγμή που ο Πατριάρχης προσερχόταν στο καθολικό της μονής για να τελέσει Θεία Λειτουργία σκόνταψε και έπεσε.

Από την πτώση έσπασαν τα γυαλιά του, τραυματίζοντας τα μάτια του.

Αμέσως ο Πατριάρχης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του orthodoxia.info οι ιατροί έκριναν πως θα πρέπει να γίνει επέμβαση στο ένα μάτι του προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πατριάρχης επέστρεψε στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε νέους οφθαλμολογικούς ελέγχους. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επισκεφθεί το Παρίσι όπου βρίσκονται οι θεράποντες ιατροί του, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν επέμβαση στο μάτι του και είναι γνώστες του ιατρικού ιστορικού του.

Από την πτώση ο κ. Ιωάννης δεν υπέστη κανέναν άλλο τραυματισμό.

Το orthodoxia.info εύχεται στον Προκαθήμενο του Πατριαρχείου Αντιοχείας ταχεία ανάρρωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ