Μαθητές από σχολεία και μέλη από χορωδίες φορέων και συλλόγων έψαλαν τα κάλαντα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, έψαλλαν τα κάλαντα από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, η Πολιτιστική Ομάδα Καστελόριζου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμμοχώστου Κύπρου «Ρωμηοσύνη», τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «Βαφειαδάκειο», η Σχολή Λαμπίρη, το Νηπιαγωγείο Σαλαμίνας “Ο Μικρός Ευριπίδης”, οι μαθητές της Ιονίου Σχολής, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με παιδιά από το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, η χορωδία της Ριζαρείου Σχολής και η χορωδία του Λιμενικού Σώματος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους φορείς που τον επισκέφθηκαν και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και ειρηνικά, αλλά και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Πηγή: ecclesia.gr – Μάκης Αδαμόπουλος, Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: