Σε πράξη κοινωνικής ευαισθησίας προέβει το Πεδίο Βολής Κρήτης, το οποίο παρέδωσε εις τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο μεγάλο αριθμό τροφοεπιταγών των 50€, δια την στήριξη του προνοιακού έργου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως υλοποιείται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε τις πολλές ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης, Ταξίαρχο Αναστάσιο Γκούμα, ως και προς όλο το προσωπικό του ΠΒΚ δια την προσφορά αυτή, δηλώνοντας: «Όσο η αγάπη γίνεται πράξη, τόσο ο Χριστός θα γεννάται και αναγεννάται στις καρδιές των ανθρώπων, ο πόνος θα ανακουφίζεται, το φως θα νικά το σκοτάδι και η χαρά θα ανατέλλει στην ζωή του κόσμου.

Πολλές οι ευχαριστίες μας προ τον Διοικητή του Π.Β.Κ., Ταξίαρχο κ. Αναστάσιο Γκούμα, ως και όλο το προσωπικό του δια την ευγενή αυτή χειρονομία της αγάπης των, ως και προς όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που, διακριτικά και αθόρυβα, στηρίζουν την ταπεινή μας διακονία προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο, όπως πραγματώνεται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας, το οποίο σε καθημερινή βάση ανακουφίζει, στηρίζει και ενισχύει εκατοντάδες συνανθρώπους μας, μέσω των προνοιακών και κοινωνικών δομών και δράσεων του», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχόμενος όπως: «κατά το νέο έτος λιγοστέψει ο πόνος, μειωθούν οι ανάγκες και κυριαρχήσει η αλληλεγγύη και η αγάπη».

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: