Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου το, καθιερωμένο γι’ αυτή την περίοδο, πασχαλινό εργαστήρι των Κατηχητικών Συντροφιών των παιδιών του Δημοτικού, του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου.

Με περισσή χαρά, φαντασία και δημιουργικότητα τα παιδιά μας, έφτιαξαν τις δικές τους πασχαλινές λαμπάδες, ζωγράφισαν και στόλισαν μικρά κουβαδάκια με πασχαλινά σοκολατένια αυγά και καραμέλες, έβαψαν και έκαναν όμορφα σχέδια σε κόκκινα πασχαλινά αυγά, έκοψαν και ζωγράφισαν μικρά εκκλησάκια, καθώς κι άλλες κατασκευές με κέντημα, χρώματα και στολίδια.

Φυσικά, απ’ αυτές τις στιγμές δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι γονείς των παιδιών μας, οι οποίοι στηρίζουν τις δραστηριότητες και συμμετείχαν ενεργά, όπως άλλωστε “μαρτυρούν” και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: