Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 | 16:10

Το μυστήριο του Ευχελαίου στο Νοσοκομείο Κορίνθου τέλεσε ο μητροπολίτης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το Ι. Μυστήριο του Ευχελαίου τελέστηκε κι εφέτος το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στο Νοσοκομείο Κορίνθου από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο και τους ιερείς της πόλεως της Κορίνθου.

Την ευλογία του Αγ. Μύρου και τις αναστάσιμες ευχές και ευλογίες του Ποιμενάρχου μας έλαβαν εκτός από τους ασθενείς, που περιθάλπονται στο ίδρυμα και τους συγγενείς τους, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Άρχοντας, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του Δήμου Κορινθίων κ. Χρήστος Χασικίδης, Εκπρόσωποι Αρχών και Οργανισμών του Τόπου μας, οι παριστάμενοι θεράποντες ιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς και οι προσερχόμενοι προς αυτό πιστοί.

Εν συνεχεία και ώρα 16:00 απογευματινή, ο Σεβασμιώτατος και οι συνοδοί ιερείς του τέλεσαν το Ιερό Ευχέλαιο, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, με κάθε επισημότητα και με την δέουσα εκκλησιαστική κατάνυξη.

Τέλος, ο Ποιμενάρχης μας δοξολογώντας το Όνομα του Θεού για τις δωρεές του, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή των πιστών και ιδιαιτέρως των νέων μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ