Γίνεται αυτές τις ημέρες, εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, από 20ετίας καθιερωθείσα διανομή αντιτύπων της Καινής Διαθήκης σε όλους τους μαθητές της Ζακύνθου, οι οποίοι φοιτούν στην Β΄ τάξη των Γυμνασίων και διδάσκονται τα ιερά γεγονότα των χρόνων της επίγειας παρουσίας και δράσης του Ιησού Χριστού.

Ως γνωστόν, η Μητρόπολή μας προσφέρει κάθε χρόνο εντελώς δωρεάν το “βιβλίο των βιβλίων” στους μαθητές του νησιού. Έτσι, γύρω στις 500 οικογένειες κάθε χρόνο φέρνουν στο σπιτικό τους το κορυφαίο αυτό βιβλίο, το άγγελμα της θείας Δόξας.

Τον Μητροπολίτη Ζακύνθου υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί στο Γυμνάσιο Βανάτου, τόσον ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας (ο και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Ζ.), όσο και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Παύλος Σπίνος και ο εκπαιδευτικός Θεολόγος κ. Θεοχάρης Ευαγγελόπουλος.

Ο Σεβ. κ. Διονύσιος, ομιλώντας στα παιδιά, αναφέρθηκε στο φως Χριστού, το οποίο διαχέεται στον κόσμο μας μέσω του ιερότατου βιβλίου, το οποίο παραδοσιακά διανέμει με αγάπη η Μητρόπολή μας.

ΠΗΓΗ: nyxthimeron.com

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: