Ελλάδα

Τιμητική διάκριση στον Γεώργιο Ι. Βασιλείου

του Μάκη Αδαμόπουλου

Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος αναγορεύθηκε ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου και απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Ι. Βασιλείου.

Κατά την Β΄ συνεδρία του, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, το συμβούλιο αποφάσισε να τιμήσει τον κ. Βασιλείου για το πολυσχιδές έργο του και να τον επιβραβεύσει με τον τίτλο του επιτίμου προέδρου αναγνωρίζοντας την σημαντική του συμβολή στην ανάπτυξη και επέκταση του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τα πρακτικά των αποφάσεων, άλλωστε, ο κ. Βασιλείου, αλλά και σύσσωμο το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ενίσχυσαν τον Σύλλογο μέσω της αύξησης των εγγεγραμμένων μελών, συνέβαλλαν στον θωρακισμό του μέσω της συνεργασίας με την ΠΟΣΥΠ και κυρίως ανέπτυξαν μία αγαστή συνεργασία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, καθώς και τους Διευθυντές των υπηρεσιών της Αποστολικής Διακονίας και της ΕΚΥΟ.

Πρόκειται για μία ιστορική απόφαση, αφού είναι η πρώτη φορά που το Συμβούλιο αναγνωρίζει επίσημα το έργο ενός απερχόμενου προέδρου και τον αναγορεύει επίτιμο.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Εκ του πονηρού η εξίσωση των προσωπικών απόψεων με τη θέση της Εκκλησίας

Γραφείο Ρεπορτάζ

Ο διευθυντής του Γ. Τύπου της Ι. Συνόδου μιλά για το νόημα των Χριστουγέννων

Αναδημοσίευση

Γ. Βασιλείου: Οι νομικοί της Εκκλησίας θα χρειαστούν «15, 20 ημέρες … πριν τις γιορτές θα συγκληθεί η Ιεραρχία»

Αναδημοσίευση

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επίτιμος πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Σοφία Καρεκλά

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Αθήνα

Σπύρος Παπαγεωργίου

Κι όμως… ο Ν. Φίλης είναι ο πιο συχνά εκκλησιαζόμενος υπουργός Παιδείας

Ανδρέας Λουδάρος