Χρηματική ενίσχυση για τις δράσεις των ενοριών της ζήτησε και θα λάβει από τον Δήμο των 3Β η Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018 αναμένεται να συζητηθεί το θέμα με εισήγηση της δημοτικής αρχής η Μητρόπολη να λάβει το ποσό των 20.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου.

Η επιχορήγηση της τοπικής Μητρόπολης εντάχθηκε στο πρόγραμμα επιχορηγήσεων του Δήμου για τις δράσεις των τοπικών αθλητικών συλλόγων και την εισήγηση υπογράφει η σχετική Επιτροπή Αξιολόγησης των αιτήσεων επιχορήγησης που συνέστησε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην ίδια πρόταση περιλαμβάνονται 17 αθλητικοί σύλλογοι από τους οποίους: 10 θα ενισχυθούν με το ποσό των 22.000 ευρώ, 2 θα λάβουν από 12.000 ευρώ επιχορήγηση, 4 θα έχουν 5.000 ευρώ ενίσχυση και 1 θα εισπράξει 9.000 ευρώ.

Συνολικά, εκτός από τις 20.000 ευρώ της Μητρόπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο θα «μοιράσει» άλλες 273.000 ευρώ, ενώ από τον κατάλογο των προς ενίσχυση συλλόγων λείπουν κάποια σωματεία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα 3Β, η τοπική Μητρόπολη ζήτησε και θα λάβει επιχορήγηση και από τον Δήμο Γλυφάδας.

ΠΗΓΗ: 3vita.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: