Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 | 0:36

Την Μεραρχία Υποστήριξης επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Επίσκεψη στη ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΜΕΡΥΠ) στο Στρατόπεδο Νταλίπη, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. H Μεραρχία Υποστήρξης διοικεί τούς υποστηρικτικούς σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς.

Τον υποδέχτηκαν οι αξιωματικοί της ΜΕΡΥΠ με επικεφαλής τον υποστράτηγο κ. Γρηγόρη Γρηγοριάδη.

Ο κ. Ιερώνυμος που συνοδευόταν από τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνο και τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Συμεών Βολιώτη, επισκέφθηκε επίσης την ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (ΣΔΙΕΠ) στο Στρατόπεδο Νταλίπη, η οποία καταρτίζει σε Ανώτατο επίπεδο, όλους τούς Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς και στην οποία φοιτούν, ανά εκπαιδευτική Σειρά, περί τους 100 Έλληνες Αξιωματικοί και αλλοδαποί.

Ακολούθησαν προσφωνήσεις και χαιρετισμοί από τον Αρχιεπίσκοπου και ομιλία προς τούς σπουδαστές.

Αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε τον Α’ βρεφονηπιακό Σταθμό του Στρατού, όπου τα παιδιά του επεφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη. Τον καλωσόρισαν με παιδικά τραγούδια, ενώ του προσέφεραν ως αναμνηστικό δώρο μία ζωγραφιά. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στις παιδαγωγούς, αλλά και στα παιδιά και τους προσέφερε ως ευλογία από ένα μικρό Σταυρό.

Αυτός ήταν ο τελευταίος σταθμός του Αρχιεπισκόπου κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Μητρόπολη Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ