Στη μονή των αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έγινε η εγγραφή του τηλεοπτικού μηνύματος το οποίο απευθύνει προς τους Έλληνες.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίες που όπως αποκάλυψε χθες το orthodoxia.info έχει ζητήσει από την Κυβέρνηση να εξετάσει το ενδεχόμενο να επιτραπεί σε όλους τους ναούς της χώρας να λειτουργούν κανονικά κεκλεισμένων των θυρών, ανταποκρίθηκε στις επίμονες οχλήσεις πολλών μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος που τις τελευταίες ημέρες του ζητούσαν ισχυρότερη παρουσία για την ενίσχυση του φρονήματος των πιστών.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε από συνεργείο του Star Κεντρικής Ελλάδας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ στις 18:45 πριν την έναρξη της Ακολουθίας των Χαιρετισμών.

Ο Αρχιεπίσκοπος με τον δημοσιογράφο του Star Κεντρικης Ελλαδας Θανάση Μερτζάνη και τον οπερατέρ Πάνο Πραγιάννη μετά την μαγνητοσκόπηση του μηνύματος PHOTO: Facebook Thanasis Mertzanis

 

Ο Ανδρέας Λουδάρος έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Αθήνα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Εργάζεται ως εκκλησιαστικός συντάκτης από το 1999

Ετικέτες: