Εκπρόσωποι του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων “Αγία Βαρβάρα” επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Χατζής και τα μέλη του Σωματείου ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για την ιστορία και τους σκοπούς του σωματείου και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζητώντας την πολύτιμη συμβολή του Αρχιεπισκόπου.

Έχοντας σαν αντικείμενο και κύριο σκοπό τη διαφύλαξη και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργατών, ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2014 και είναι Συλλογικό Όργανο. Επίσης είναι ενταγμένος στο Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής και στην Ομοσπονδία Μεταλλείων Λατομείων Βορείου Ελλάδος.

Τα μέλη του Συλλόγου αποτελούνται από τους εργαζόμενους στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος συνάπτει συνεργασίες με άλλους αντίστοιχους φορείς σε Διεθνές επίπεδο και από το Νοέμβριο 2013 Πρόεδρος διατελεί ο Γεώργιος Κ. Χατζής.

ΠΗΓΗ: ecclesia.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: