Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 | 8:08

Σχολεία της Καρδίτσας επισκέφθηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την Κυριακή το εσπέρας ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος πραγματοποίησε την καθιερωμένη ομιλία του στον μητροπολιτικό ναό των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, με γενικό θέμα «Ερμηνεία στο κατὰ Ματθαίον άγιον Ευαγγέλιον».

Την Δευτέρα, ανήμερα της εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού, λειτούργησε και ομίλησε στον ναό Υπαπαντής του Χριστού Θετιδίου Φαρσάλων.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ο κ. Τιμόθεος επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο Βαμβακούς Φαρσάλων, ενώ αργότερα το Γυμνάσιο Λόφου Φαρσάλων.

Ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος ευχαρίστησε όλους για την εγκάρδια υποδοχή που του επιφύλαξαν και στη συνέχεια είχε μία διαπροσωπική συνάντηση και συζήτηση με όλα τα παιδιά. Στο τέλος, δώρισε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από μία Καινή Διαθήκη.

Σήμερα, ο κ. Τιμόθεος, στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνάς του, συνέχισε τις επισκέψεις του σε μαθητικά σύνολα της Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο (Ε.Π.Α.Λ.) Καρδίτσας, όπου τέλεσε τον αγιασμό. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το 5ο Γενικό Λύκειο της πόλης, πλαισιούμενος από τον υπεύθυνο του γραφείου Νεότητος, π. Παναγιώτη Καλλιώρα και τους ιερείς της ενορίας αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ