Δε, 15/07/24 | 20:34

Συσσίτια στους άστεγους της Αθήνας από την Αρχιεπισκοπή σε συνεργασία με τον Δήμο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τη συστηματική συνεργασία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον Δήμο Αθηναίων με σκοπό την παροχή γευμάτων στους άστεγους της πόλης συμφώνησαν στη σημερινή τους συνάντηση Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Δήμαρχος Αθηναίων.

“Συμφωνήσαμε σε ένα πλέγμα δράσεων, πολύ συγκεκριμένων, που θα ξεδιπλώνεται καθημερινά. Η Εκκλησία, με το Δήμο Αθηναίων και την «Αποστολή» θα εκπληρώσει εμπράκτως το χριστιανικό καθήκον της αγάπης προς τον πλησίον και θα βοηθήσει στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων του, για τη διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρεπείας”, δήλωσε ο κ. Ιερώνυμος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Ιερώνυμο, “έναν άνθρωπο που δεν σταματά να είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια που έχει σκοπό να ανακουφίζει, να στηρίζει και να κλείνει πληγές. Τον ευχαριστώ γιατί σήμερα επιβεβαιώσαμε αυτήν την ενότητα και τον κοινό στόχο για να μην υπάρξει ούτε ένας συμπολίτης μας μακριά από την προστασία και τη φροντίδα που έχει ανάγκη”. Τόνισε, ακόμη, τη σημασία αυτές οι κρίσιμες στιγμές να μας βρίσκουν ενωμένους ώστε να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. “Σε αυτήν την προσπάθεια, ο Δήμος των Αθηναίων, βρίσκει για ακόμη μία φορά σύμμαχο και συνοδοιπόρο την εκκλησία, την «Αποστολή» και κυρίως τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ.Ιερώνυμο” υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ