Συνεχίζονται, μετά τη Θ. Λειτουργία στο Φανάρι, οι εργασίες της Ι. Σ. Ι. του Οικουμενικού Θρόνου

Με την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε το πρωί στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της σύναξης των ιεραρχών του Οικουμενικού Θρόνου, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στην Κωνσταντινούπολη.

Στην κυριακάτικη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρέθεσε γεύμα στους μητροπολίτες σε χώρο του ναού της Αγίας Τριάδος στο Πέραν.

Όταν ολοκληρώθηκε το γεύμα, οι μητροπολίτες του Οικουμενικού Θρόνου ξεκίνησαν να παρακολουθούν τις συνεδρίες που περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της σύναξης των ιεραρχών, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα.

Ομιλητές στις σημερινές συνεδρίες είναι οι μητροπολίτες Σασίμων κ. Γεννάδιος, Περγάμου κ. Ιωάννης και Γαλλίας κ. Εμμανουήλ.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV