Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 | 18:20

Συνεργασία Μητρόπολης Φθιώτιδας με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Στερεάς Ελλάδας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Χάρης Ανδρεόπουλος Tην ευλογία του για την επιτυχία του έργου της νεοσύστατης υποστηρικτικής δομής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδος παρέσχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στην αντιπροσωπεία Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του οικείου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. που τον επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο γραφείο του, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο κ. Νικόλαος εξέφρασε τις ευχή του για την επιτυχία του έργου που καλείται να προσφέρει το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ως αποκεντρωμένη, περιφερειακή υπηρεσία του Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την παρακολούθηση, τον συντονισμό, την παιδαγωγική στήριξη του έργου των σχολικών μονάδων καθώς και την επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών, ευχόμενος, παραλλήλως, στους Συντονιστές καλή δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος και οι Συντονιστές για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη επικοινωνία κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος και ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος θα συνεργαστεί με την νέα υποστηρικτική δομή του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. στο εκπαιδευτικό έργο της Περιφερείας Στερεάς Ελλάδας με κάθε δυνατό τρόπο για το καλό της εκπαιδεύσεως και του τόπου. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στους εκπαιδευτικούς τον Τόμο των Πρακτικών της Ημερίδος προς τιμήν του Εθνομάρτυρος Αθανασίου Διάκου και το νέο Ημερολόγιο τσέπης του 2019 της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος κ. Χρήστος Δημητρίου ευχαριστώντας τον Σεβ/το για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως με τις τοπικές υπηρεσίες του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων. Την αντιπροσωπεία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. απετέλεσαν ο Οργανωτικός Συντονιστής Δρ. Χρήστος Μαρκαντώνης (Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ70 – Δασκάλων), ο αναπληρωτής Οργανωτικός Συντονιστής Δρ. Γεώργος Πανταζής (Συντονιστής Εκπ/κού Έργου κλ. ΠΕ04 – Φυσικών), και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Δρ. Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (κλ. ΠΕ01 – Θεολόγων), κ. Χρυσάνα Μωρίκη (M.Ed., κλ. ΠΕ02 – Φιλολόγων), Δρ. Γεώργιος Γιάννακας (κλ. ΠΕ04 – Φυσικών) και Δρ. Διονυσία Καρλατήρα (κλ. ΠΕ70 – Δασκάλων).

*Ο Χάρης Ανδρεόπουλος είναι θεολόγος καθηγητής Β/θμιας, Δρ. Εκκλησιαστικής Ιστορίας του ΑΠΘ, μέλος της Εταιρείας Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ