Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 22:36

Συνέρρευσαν για να προσκυνήσουν την Παναγία Νερατζιώτισσα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με τον μεθέορτο Εσπερινό που τελέστηκε το απόγευμα στο Ι. Μ. Παρεκκλήσιο Παναγίας Νερατζιώτισσας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Μαρούσι.

Στις Ακολουθίες προεξήρχε ο οικείος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος. Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας στους γύρω δρόμους, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου, και νεαρών κορασίδων με λευκή ενδυμασία και άνθη στο χέρι. Την λιτάνευση ακολούθησαν επίσης Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών.

Λίγο πριν την απόλυση ο κ. Κύριλλος, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην λαμπρή πανήγυρη, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Αστυνομία και την Τροχαία του Αμαρουσίου, ευχήθηκε σε όλους “του χρόνου η λαμπρή εορτή της Παναγίας, να μας βρει όλους με καλύτερη διάθεση. Όχι για οικονομικούς λόγους ασφαλώς, αλλά για όσα συμβαίνουν γύρω μας σε γεωπολιτικό επίπεδο”.

Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον προϊστάμενο του Ναού Πρεσβύτερο π. Μάριο Μακρίδη για την οργάνωση της πανήγυρης μία ακόμα χρονιά. Μέχρι αργά το βράδυ, ο κόσμος συνέρρεε αθρόα για να προσκυνήσει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ