Το παλαιότερο σπίτι της Αθήνας, το προσφάτως ανακαινισθέν Αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα, άνοιξε απόψε τις πύλες του για όλους τους κατοίκους της πόλης να ζήσουν μια όμορφη μουσική βραδιά.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσαν απόψε συναυλία, ανοιχτή σε όλους, με την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή κόσμου παρά την υπερβολική ζέστη. Αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση από μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού που θα ακολουθήσουν και σκοπό έχουν, κάτω από την Ακρόπολη και τον αττικό ουρανό, να κάνει αυτό το καλοκαίρι ξεχωριστό για τους Αθηναίους.

Ο Γιώργος Φερδής είναι πτυχιούχος Θεολογίας του Ορθόδοξου Ινστιτούτου Αγίου Σεργίου Παρισίων και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Αθήνα.