Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου μεταφέρθηκαν για λίγες ώρες τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας προκειμένου να τα προσκυνήσουν όσοι από τους ασθενείς το επιθυμούσαν.

Από νωρίς το πρωί, ασθενείς με τους συνοδούς τους καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ανέμεναν την μεταφορά των λειψάνων στον ναό του Αγίου Σάββα, εντός του νοσοκομείου.

Το αδιαχώρητο επικράτησε τόσο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και στους γύρω δρόμους καθώς εκατοντάδες πιστοί περίμεναν υπομονετικά την έλευση των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.

Τα ιερά λείψανα συνόδευσε από τον ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ο Επίσκοπος Φαναρίου και Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας κ. Αγαθάγγελος.

Πολλοί από τους ασθενείς και οι συνοδοί τους, με δάκρυα στα μάτια, προσκύνησαν τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, η οποία μεταξύ άλλων είναι και προστάτιδα των ασθενών με λοιμώδη νοσήματα, για να πάρουν δύναμη κι ευλογία στον αγώνα τους.

Η Σοφία Καρεκλά έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εργάζεται σε τηλεοπτικά κι έντυπα Μέσα, από το 2006.