Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Θεράποντα στον Ιερό Ναό του αγίου Νικολάου στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης την Τετάρτη 14 Μαΐου.

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία όπου πλήθος πιστών, οι διαβιούντες και οι εργαζόμενοι συμμετείχαν. Φέτος ο εορτασμός του Αγίου Θεράποντος ήταν ξεχωριστός, καθώς έδωσε το «παρών» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και η εντεταλμένη σύμβουλος του ιδρύματος κυρία Μπρακουμάτσου που προσπαθεί για την καλύτερη βελτίωση και αναβάθμιση του ιδρύματος.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Γ’ ηλικία, αναπολώντας την οικογένειά του και την μητέρα του φανερά συγκινημένος.

Αναφέρθηκε στο Γηροκομείο σαν το λιμάνι όπου αράζουν τα γηρατειά, ενώ δεν παράλειψε να μιλήσει και για το προσωπικό που προσφέρει σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ψάλτες ήταν ο υπάλληλος του ιδρύματος κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου και ο κ. Νικόλαος Μπόγρης.

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: