Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 | 13:45

Στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς με τις ευχές του Αρχιεπισκόπου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Συνάντηση με αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Οι είκοσι δύο αθλητές, συνοδευόμενοι από τους Σπύρο Kαπράλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρο Κούβελο, έγιναν δεκτοί στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου από τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τους προέδρους και τους αθλητές με ιδιαίτερη χαρά και τους ευχήθηκε υγεία, υπομονή, επιμονή και να επιστρέψουν νικητές, αν και, όπως είπε, «στη ζωή μας δε μετράει πάντα το βραβείο, αλλά η προσπάθεια».

Η αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν αθλητές και προπονητές από την άρση βαρών, τη ρυθμική γυμναστική, την κολύμβηση, το στίβο, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και το τζούντο, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και ζήτησε να προσεύχεται και για τους ενενήντα Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος μοίρασε σε όλους ένα μικρό σταυρουδάκι ως ευλογία και ένα βιβλίο.

Στον Αρχιεπίσκοπο ο κ. Καπράλος και ο κ. Κούβελος έδωσαν ως αναμνηστικό δώρο την επίσημη φανέλα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» κι ένα βιβλίο με την ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΠΗΓΗ: ecclesia.gr / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χρήστος Μπόνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ