Θέματα που αφορούν στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Βοιωτία απασχόλησαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ. Μπακογιάννης μετά την συνάντηση τόνισε πως «είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να γίνομαι δεκτός από τον Μακαριώτατο. Κάθε λεπτό μαζί του είναι ένα πνευματικό δώρο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας και στην οποία ο Μακαριώτατος δείχνει πάντα πολύ μεγάλη ευαισθησία. Είναι γνωστό ότι η συνεργασία μας είναι πολύ στενή ευρύτερα στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για την επίσκεψη επισημαίνοντας πως «κουβεντιάσαμε για θέματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία σήμερα, θέματα που θέλουν στήριξη, αλλά και εκκρεμότητες που έχω αφήσει στην Βοιωτία».

ΠΗΓΗ: ecclesia.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info