Στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεώς Μεσσηνίας «Αγία Αικατερίνη», που βρίσκεται στον Ταΰγετο, επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Αλεξίου. Αμέσως, μετά παρακάθησε στο πρωινό γεύμα μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτή την περίοδο στην κατασκήνωση.

Απευθυνόμενος στους νέους, τόνισε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής τους στην κατασκήνωση, λέγοντάς τους, ότι λαμβάνουν χριστιανική παιδεία, αποκτούν εμπειρίες, μαθαίνουν στη συμβίωση, την αλληλοκατανόηση αλλά και την πειθαρχία. Επιπροσθέτως αποκτούν αρκετές γνώσεις σε πολλά αντικείμενα, μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος που ακολουθούν.

Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη, τους εθελοντές αλλά και τον εφημέριο της κατασκήνωσης Οικονόμο Περικλή Τσίχλη, για την προσφορά του στην τοπική εκκλησία, καθώς επίσης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: