Ελλάδα

Στιγμές με τους νέους που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση της μητρόπολης πέρασε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας

Στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεώς Μεσσηνίας «Αγία Αικατερίνη», που βρίσκεται στον Ταΰγετο, επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Αλεξίου. Αμέσως, μετά παρακάθησε στο πρωινό γεύμα μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτή την περίοδο στην κατασκήνωση.

Απευθυνόμενος στους νέους, τόνισε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής τους στην κατασκήνωση, λέγοντάς τους, ότι λαμβάνουν χριστιανική παιδεία, αποκτούν εμπειρίες, μαθαίνουν στη συμβίωση, την αλληλοκατανόηση αλλά και την πειθαρχία. Επιπροσθέτως αποκτούν αρκετές γνώσεις σε πολλά αντικείμενα, μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος που ακολουθούν.

Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη, τους εθελοντές αλλά και τον εφημέριο της κατασκήνωσης Οικονόμο Περικλή Τσίχλη, για την προσφορά του στην τοπική εκκλησία, καθώς επίσης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Μεσσηνίας σε Γαβρόγλου: «Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να αμφισβητεί εργασιακά κεκτημένα μιας ομάδος πολιτών;»

Σπύρος Παπαγεωργίου

Μεσσηνίας: «Η «μακεδονική Εκκλησία» είναι ο δούρειος ίππος του σκοπιανού αλυτρωτισμού»

Σπύρος Παπαγεωργίου

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στο πλευρό των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες

Αναδημοσίευση

Μεσσηνίας: Παρατηρήσεις και προβληματισμοί στο «Σχέδιο υλοποίησης της Συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας – Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019»

Γραφείο Ρεπορτάζ

Μεσσηνίας: Μπορεί να διεκδικήσει Μητρόπολη Τιτουλάριος Μητροπολίτης ή Επίσκοπος;

Η μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης. Πρόκληση ή αναγκαιότητα;

Σοφία Καρεκλά