Η Συνεδρία της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης, χθες Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, ήταν άλλη μια αφορμή για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να βρεθεί και πάλι στην τροφό Σχολή Του, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και παλαιούς αποφοίτους της Θεολογικής Σχολής.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι Συνοδικοί Αρχιερείς έτυχαν θερμής υποδοχής και αβραμιαίας φιλοξενίας από την αδελφότητα της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Αγίας Τριάδος (Θεολογική Σχολή) με πρώτο τον Ηγούμενο αυτής, Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρο.

Οι απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης Απόστολος Γλαβίνας, Νικόλαος Ξεξάκης, πρωτ. Σωτήριος Παναγιωτόπουλος, Νικηφόρος Ψυλλάκης, Γεώργιος Ταμπατζής, Ισαάκ Βασιλειάδης, Μιχάλης Μπαλκής, Χρήστος Πλέγκας, Andrew Poulis και Κωνσταντίνος Θερμός έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

ΠΗΓΗ: fanarion.blogspot.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: