Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, αποδεχόμενος πρόσκληση του διοικητή της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής ταξιάρχου κ. Βαλατσού Βλάσιου, μετέβη σήμερα στην οδό Ηπείρου στην Άνω Γλυφάδα στην έδρα της Διεύθυνσης όπου έκοψε και ευλόγησε την πίτα, παρουσία των αστυνομικών διευθυντών κ.κ. Καραχάλιου Φωτίου, Κοκκίνη Νικολάου και Σταυρίδη Ανδρέα.

Στην λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση συμμετείχαν αξιωματικοί, υπαξιωματικοί καθώς και το πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης «τους οποίους ευγνωμονούμε από καρδίας γιατί  δίνουν καθημερινό αγώνα για την ασφάλεια των πολιτών», όπως είπε ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, συμπληρώνοντας «θέλω να γνωρίζετε πως προσεύχομαι καθημερινά για εσάς».

Ο μητροπολίτης αφού εξήρε το δύσκολο έργο των αστυνομικών τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και τους συμβούλευσε πατρικά «κάθε πρωΐ που ξεκινάτε για τη δουλειά σας να προσεύχεστε ώστε να επιστρέψετε σώοι και αβλαβείς στις οικογένειές σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: