Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών διοργανώνουν από κοινού ενημερωτική ημερίδα για τις δράσεις του Προγράμματος «ΣΤΕΓΑ-ΖΩ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 στην Αγορά Αργύρη.

Μέσα από το πρόγραμμα «ΣΤΕΓΑ-ΖΩ», η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ιερά Μητρόπολη Πατρών θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες 25 αστέγων, με στόχο την αντιμετώπιση της πιο ακραίας μορφής ένδειας, απορίας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα καλύψει τις δαπάνες για την στέγαση, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, την οικοσυσκευή, την ένδυση- υπόδηση, την διατροφή και την μετακίνηση 25 συμπολιτών μας που σήμερα ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης.

Επιπλέον, το επιστημονικό προσωπικό που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, κ.λπ.) θα υποστηρίξει κάθε συμμετέχοντα με τελικό στόχο την ενεργοποίηση και επανένταξη του στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό πρόγραμμα ολιστικού χαρακτήρα από το οποίο απορρέουν απτά οφέλη για τους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: