Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ, μετέβη στη νήσο των Κυθήρων προκειμένου να συμμετάσχει στις επικείμενες λατρευτικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, επί τη εορτή της Παναγίας της «Μυρτιδιωτίσσης».

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, συνοδευόμενος από τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Σεραφείμ και τον επίσης προσκεκλημένο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Επιδαύρου κ. Καλλίνικο, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίας Ελέσης.

Σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Μόνης, συμπαραστατούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φναριοφερσάλων. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: