Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 | 7:46

Σταγών: “Η εκκλησία στέκεται δίπλα σε κάθε πονεμένο άνθρωπο χωρίς διακρίσεις”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης  Μήνυμα ενότητας και αγάπης έστειλε με αφορμή την έλευση του νέου έτους ο μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος από την Καλαμπάκα.

«Όσο παραμένουμε ενωμένοι και όσο βαδίζουμε μαζὶ στο δρόμο της αγάπης του Χριστού, η ελπίδα για τη λύτρωσή μας δεν θα σβήσει, ούτε θα χαθεί», τόνισε ο κ. Θεόκλητος που τέλεσε την πρωτοχρονιάτικη θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και πρόσθεσε πως «με την εμπιστοσύνη στο Χριστό, θα κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή, μέσα στις καρδιές μας».

«Η εκκλησία», σημείωσε από τον μητροπολιτικό ναό του αγίου Βησσαρίωνος ο μητροπολίτης Σταγών «σε εποχές συμφοράς και δυστυχίας στέκεται δίπλα σε κάθε πονεμένο άνθρωπο. Γίνεται η φάτνη της υλικής, ψυχικής και πνευματικής προσφοράς. Χωρίς ωράριο, διακρίσεις και ιδιοτέλεια».

https://www.facebook.com/orthodoxiainfo/videos/1071909703163549/

Ο κ. Θεόκλητος, που ιερούργησε πλαισιωμένος από τον πρωτοσύγκελο π. Νήφωνα Καψάλη, τους ιερείς του ναού και τους διακόνους της μητροπόλεως, ανέφερε πως «η εκκλησία αυτές τις ημέρες, όλους εμάς τους χριστιανούς, μας καλεί σε μια συνάντηση με επίκεντρο το Χριστό. Αδιακρίτως της κοινωνικής μας τάξης, του πολιτικού μας χρώματος και της προσωπικής μας ιδεολογίας».

Ακολούθησε η τέλεση της Δοξολογίας για την έναρξη της νέας χρονιάς, παρουσία των τοπικών αρχών της πόλης, εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Στο τέλος ο μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με ένα ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό νέο έτος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ