Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 | 3:26

Στη σκιά του Άθωνα και του όρους Σινά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δύο εξαιρετικά βιβλία που καταγράφουν άγνωστες πτυχές των δύο σημαντικότερων κέντρων του ορθόδοξου μοναχισμού, του Αγίου Όρους και του Όρους Σινά, παρουσιάζονται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Οι Εκδόσεις Κυριακίδη παρουσιάζουν στο αναγνωστικό κοινό της πόλης την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 7 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στην οδό Εθνικής Αμύνης 4, τα βιβλία «Στην Σκιά του Άθω» του κ. Αντωνίου- Αιμιλίου Ταχιάου, Ομότιμου Καθηγητή του Α.Π.Θ. και «Σινά το Εμόν» του κ. Ιωάννη Ταρνανίδη, Ομότιμου Καθηγητή του Α.Π.Θ.

Τα δύο αυτά βιβλία που αφορούν στην ιστορική εξέλιξη αλλά και τη σύγχρονη ζωή των δύο σημαντικότερων κέντρων του μοναχισμού της Ορθόδοξης Ανατολής (του Αγίου Όρους και του Όρους Σινά) παρουσιάζουν αντίστοιχα ο Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Ταρνανίδης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Ηλίας Ευαγγέλου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. Καθηγητής κ. Παναγιώτης Σκαλτσής ενώ τον λόγο θα λάβουν και οι συγγραφείς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ