Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 | 4:15

Σε τροχιά προόδου οι Οικονομικές Υπηρεσίες της Εκκλησίας της Ελλάδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Τους στόχους για την ανάπτυξη της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών το επόμενο διάστημα παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός Διευθυντής της ΕΚΥΟ, αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης,
ο οποίος ενημέρωσε τα στελέχη και τους εργαζόμενους του οργανισμού για τον σχεδιασμό του οργανισμού και τους στόχους της νέας περιόδου.

Όπως είπε χαραρκτηριστικά “όλοι συνεργαζόμαστε με όλους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να βγάζουμε καθημερινά ασπροπρόσωπη την Εκκλησία της Ελλάδος στις οικονομικές της συναλλαγές και τις συμβατικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Είναι σημαντικό για όλη την υπηρεσία να προάγουμε έργο που θα αναδεικνύει την Εκκλησία της Ελλάδος σόφρωνα και καλή οικονόμο των του οίκου της”.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος, κάλεσε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και τον ίδιο παλμό και προσπάθεια ώστε να μπορέσει η υπηρεσία να πορευθεί και τη νέα χρονιά ελπιδοφόρα και να έχει μια ανάπτυξη όχι μόνο για την ίδια αλλά για την Εκκλησία της Ελλάδος και το ποίμνιό της.

Οι εργαζόμενοι στην Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την αναβάθμιση των τεχνικών υποδομών για την πιο αποτελεσματική ανάδειξη του έργου της Υπηρεσίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ