Ελλάδα

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Πληροφορικής από τη Βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) ανακοινώνει την επίσημη έναρξη μιας νέας δράσης με στόχο την κατάρτιση και επιμόρφωση μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σπουδαστών, φοιτητών.

Επιπροσθέτως, σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν ειδικά τμήματα κληρικών και υποψηφίων κληρικών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και αποκλειστικά τμήματα υπερηλίκων υπό τον γενικό τίτλο Lib-Learning.

Το Lib-Learning έχει ήδη λειτουργήσει με μεγάλη επιτυχία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μέσω του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Lib-Learning-IT με αντικείμενο τις νέες τεχνολογίες Διαδικτυακής Επικοινωνίας και Πληροφορικής. Tο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Lib-Learning-IT υλοποιείται σε καθημερινή βάση στο άρτιο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο πληροφορικής της Β.Ι.Α.Α., το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Σοφοκλέους 4, Στοά Αθηνών). Οι ενορίες της Ιερά Αρχιεπισκοπής Αθηνών έχουν την δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής.

Το Lib-Learning-IT προσφέρει τα εξής μαθήματα: «Γενικές Αρχές Πληροφορικής», «Λειτουργία και χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών», «Εισαγωγή στη χρήση του Διαδικτύου»,  «Ανάπτυξη και χρήση Κοινωνικών Δικτύων»,  «Ασφάλεια χρήσης Διαδικτύου» Το Lib-Learning-IT περιλαμβάνει επιπλέον: Δωρεάν χρήση προγραμμάτων, Δωρεάν χρήση Internet,  Δωρεάν συνοδευτικό υλικό , Δυνατότητα εξατομικευμένης διδασκαλίας, Βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και για τα τμήματα κληρικών και υποψηφίων κληρικών με πρόσθετα μαθήματα, όπως: «Κατασκευή και Χρήση Ιστοσελίδων και Blog», «Βασική Διαχείριση και Προώθηση Ιστοσελίδων», «Web Design», κ.α., καθώς και των υπερηλίκων με βασικά μαθήματα την χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, των Κοινωνικών Δικτύων, της δημιουργία και χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.

Εγγραφές για όλα τα τμήματα καθώς και πληροφορίες σχετικά με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Lib-Learning–IT δίδονται στην Βιβλιοθήκη της Ιερά Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00 στα τηλέφωνα 210-3245098 και 210-3311270, e-mail info@biaa.gr & www.biaa.gr.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Στις εκδηλώσεις της Εστίας Θεολόγων Χάλκης ο μητροπολίτης Βρυούλων

Γραφείο Ρεπορτάζ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σε Σύνοδο και Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Γιώργος Δ. Φερδής

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Το μεγάλο «όπλο» στα χέρια των Χριστιανών είναι η προσευχή του ενός για τον άλλον»

Εκκλησία της Ελλάδος

O Ηγούμενος της Μονής Σταυρονικήτα στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου

Αναδημοσίευση

Ο «Χρυσός Αριστοτέλης» στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας- Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Γραφείο Ρεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο «Γυναίκες στη σκιά της βίας: Η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών»

Εκκλησία της Ελλάδος