Ενοριακά

Πρόσκληση στην πρόληψη στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου

ORTHODOXIA.INFO | NEWSDESK Την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις είχαν σήμερα πάνω από 100 ενορίτες του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο, στο πλαίσιο της δράσης «Πρόσκληση στην πρόληψη».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ιάσιου Θεραπευτηρίου Καλλιθέας και της κας Τιτής Ντολαπτσή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας τους και να ενημερωθούν για σημαντικά ιατρικά ζητήματα στους χώρους της εκκλησιαστικής τους κοινότητας.

Είναι ενδεικτικό πως τον προηγούμενο μήνα, σε αντίστοιχη δράση που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως δυο ενορίτες διαγνώστηκαν με σοβαρές παθήσεις τις οποίες αγνοούσαν!

Χωρίς καμία χρέωση, οι ενορίτες κάνουν σειρά σημαντικών εξετάσεων όπως καρδιογράφημα, υπέρηχο θυρεοειδούς, μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης ενώ επικοινωνούν με καρδιολόγο, ειδικό παθολόγο και ειδικό χειρουργό ενδοκρινών αδένων.

Την προηγούμενη εβδομάδα εκπρόσωποι της δράσης «Πρόσκληση στην πρόληψη» και η κα. Ντολαπτσή επισκέφθηκαν το ίδρυμα Κόκκορη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Γλυφάδα όπου παρέδωσαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων στον διευθυντή του, αρχιμανδρίτη Νικόδημο Φαρμάκη για την σίτιση των φιλοξενουμένων στο ίδρυμα

Σχετικές Δημοσιεύσεις

«Πρόσκληση στην Πρόληψη» μια πρότυπη δράση που αφυπνίζει

Γραφείο Ρεπορτάζ

Σημαντική ενίσχυση σε ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής από την Τ. Ντολαπτσή

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε ενορίτες από το σωματείο «Πρόσκληση στην πρόληψη»

Όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, η φλόγα της ελπίδας παραμένει άσβεστη