Την Τρίτη το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, συνοδευόμενος από τον αρχιερατικό επίτροπο Λεύκτρου π. Ιωάννη Κουρεντζή και το διάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Καρδαμύλης.

Αρχικά στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου το Σεβασμιώτατο προσφώνησε, εκ μέρους του συλλόγου των εκπαιδευτικών των δυο σχολείων, η καθηγήτρια κα Μπαρδοπούλου η οποία εξέφρασε τη μεγάλη χαρά όλων για την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο σχολείο. Στη συνέχεια ο Σεβ. μιλώντας σε παιδιά και εκπαιδευτικούς ανέλυσε το ιερό τρίπτυχο: πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, ενώ για περίπου μια ώρα απαντούσε σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που του έθεταν τα παιδιά, ενώ στο τέλος ο Σεβ. διένειμε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό ενθύμιο.

Στη συνέχεια στο γραφείο των καθηγητών ο Σεβ. είχε εποικοδομητικό διάλογο με τους εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για θέματα της παιδείας.

Πηγή: Ι. Μ. Μάνης

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: