Την 22α Μαρτίου 2016 ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρ. π. Μάξιμο Oumba, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Επισκοπής, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο «Adolphe Sice» πόλεως Pointe-Noire, όπου παρέδωσε ποσότητα φαρμάκων για τις ανάγκες των νοσηλευομένων σε αυτό απόρων πολιτών.

Τα φάρμακα αυτά, τα οποία έγιναν αποδεκτά με ευγνωμοσύνη από την Εριτ. κα.Sidonie Plaza, Γεν.Διευθύντρια του μεγαλυτέρου Νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας, αποτελούν προσφορά αγάπης του Εντιμ.κ.Χρήστου Κυλικά, Φαρμακοβιομηχάνου, αμίσθου Προξένου της Δημοκρατίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ στην Ελλάδα, προς την Ιερά Επισκοπή.

Σημειώνεται ότι κατά τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει ανάλογη προσφορά φαρμάκων και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: