Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης σε σχέση με τις αναφορές του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για τους ομοφυλόφιλους διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα. δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι σήμερα το μεσημέρι έχει ληφθεί επιστολή από το Γενικό Εισαγγελέα με οδηγίες για διερεύνηση ενδεχόμενου ποινικού αδικήματος, το οποίο πιθανότατα να έχει διαπράξει με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

«Ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες στο ΤΑΕ Αρχηγείου για την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφερε, προσθέτοντας ότι με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο φάκελος θα διαβιβαστεί στα γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου αναμένεται τις επόμενες μέρες να περάσει την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί, o Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης ανακοίνωσε, μέσω γραπτής του δήλωσης, πως «με σημερινή επιστολή του προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας έχει ήδη δώσει οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου σε σχέση με ομοφυλοφίλους και συναφή θέματα».

Πήγή: Reporter Cyprus

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: