Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 | 22:18

Ποινική έρευνα για τις δηλώσεις του μητροπολίτη Μόρφου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης σε σχέση με τις αναφορές του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για τους ομοφυλόφιλους διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα. δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι σήμερα το μεσημέρι έχει ληφθεί επιστολή από το Γενικό Εισαγγελέα με οδηγίες για διερεύνηση ενδεχόμενου ποινικού αδικήματος, το οποίο πιθανότατα να έχει διαπράξει με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

«Ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες στο ΤΑΕ Αρχηγείου για την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφερε, προσθέτοντας ότι με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο φάκελος θα διαβιβαστεί στα γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου αναμένεται τις επόμενες μέρες να περάσει την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί, o Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης ανακοίνωσε, μέσω γραπτής του δήλωσης, πως «με σημερινή επιστολή του προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας έχει ήδη δώσει οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου σε σχέση με ομοφυλοφίλους και συναφή θέματα».

Πήγή: Reporter Cyprus

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ