Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 | 21:04

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Παράκληση για τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Την αγάπη του και το ένδιαφέρον του για την πρόοδο της νεολαίας έδειξε για ακόμα μια φορά ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης.

Σήμερα το απόγευμα στον κατάμεστο Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα, ο μητροπολίτης κ. Κλήμης τέλεσε την Παράκληση προς την Παναγία για τους μαθητές και τις μαθητριες που θα διαγωνιστούν από την ερχόμενη Δευτέρα στον στίβο των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Συμμετειχε πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως, γονείς και πολλά νέα που παιδιά που έλαβαν την ευχή του μητροπολίτη Περιστερίου.

Ο κ. Κλήμης μίλησε στα παιδιά για τον Άγιο Λουκά του ιατρό αλλά και την θαύμα της Παναγίας στις Καρυές του Αγίου Όρους, και πως προήλθε η ονομασία Παναγία “Άξιον εστί”.

Τόνισε ότι “σήμερα γονατίσαμε και προσευχηθήκαμε στην Παναγία για όλους εσάς που θα διαγωνιστείτε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Να προσεύχεστε και να επικαλείστε κι εσείς καθημερινά την Παναγία που ειναι η Μητέρα του Κυρίου, για να είναι η ζωή σας Παναγιοσκέπαστη και Παναγιοφρούρητη”.

Στο τέλος ο μητροπολίτης Παριστερίου μοίρασε σε όλους της πιστούς εικόνες της Παναγίας με ευχές για καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ