Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 | 20:47

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ: «Ο Θεός θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό και αυτή τη φορά να υπερβεί τις δυσκολίες και να βρει τον δρόμο των πεπρωμένων της φυλής και του γένους μας» VIDEO

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Σοφία Καρεκλά – Γιώργος Φερδής

«Ο Θεός θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό και αυτή τη φορά να υπερβεί τις δυσκολίες και να βρει τον δρόμο των πεπρωμένων της φυλής και του γένους μας» με αυτά τα λόγια ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την βεβαιότητα πως «Όλα θα πάνε καλά με υπομονή και πίστη στο Θεό» είπε ο Πατριάρχης .

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας τόνισε στον χαιρετισμό του προς τον κ. Παυλόπουλο οτι «Η Ελλάδα έχει να διαδραματίσει μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι έναν σπουδαίο ρόλο μια σπουδαία αποστολή λόγω της ιστορίας της, λόγω των αξιών τις οποίες ενσαρκώνει και εκφράζει. Ο κόσμος περιμένει από την Ελλάδα αυτήν την πνευματική βοήθεια».

Ο Πατριάρχης συμπλήρωσε πως «Εμείς μπορεί να περιμένουμε υλική βοήθεια αλλά ο κόσμος, η Ευρώπη ιδιαιτέρως περιμένουν από την Ελλάδα την συνέχιση της προσφοράς της στον χώρο του πνεύματος και του πολιτισμού».

Κατά την συνάντηση που είχαν λίγο πριν το γεύμα στο οποίο παρακάθισαν, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε στον κ. Παυλόπουλο την βεβαιότητα οτι θα έχει μια λαμπρή προεδρική θητεία.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ