Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου, και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τελέστηκε λίγο νωρίτερα στον μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών η δοξολογία για το νέο έτος, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερωνύμου.

Στο τέλος της δοξολογίας, ο κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε σε όλους ο καινούριος χρόνος να είναι “ευλογημένος, δημιουργικός και προπάντων ειρηνικός”.

Στη δοξολογία έδωσαν το “παρών”, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βουλευτές και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η Σοφία Καρεκλά έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εργάζεται σε τηλεοπτικά κι έντυπα Μέσα, από το 2006.