Το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης παρέστη στην Τελετή Παράδοσης της Πολεμικής Σημαίας καθώς και στην Απονομή των Πτυχίων του 98ου Σχολείου Καταδρομών, οι οποίες έλαβαν χώρα στην 1η Ταξιαρχία Καταδρομών- Αλεξιπτωτιστών του Στρατοπέδου «Αντγου Γ. Κατσάνη» της περιοχής της Ρεντίνης.

Οι Τελετές πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, της Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη και των λοιπών Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά το πέρας των εκδηλόσεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, εδέχθη εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, εθιμοτυπική επίσκεψη από την κα. Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με την οποία και είχε εκτενή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων δια τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητος, και την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της τοπικής Εκκλησίας.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: