Πραγματοποιήθηκε η πέμπτη και τελευταία για το 2016 συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στις 11 Μαΐου 2016μ στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Πανταζή Royal στην Δαλαμανάρα Άργους. Ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Γιάγκου, ο οποίος ανέπτυξε το Θέμα “Συζυγία: Βόλεψη ή Περιπέτεια”;

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης λειτουργούσε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς του παιδικού σταθμού Δόν Πινέλο στο Ναύπλιο. Ο μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην ομιλία του π. Βαρνάβα και τόνισε πως αυτό δίνει κουράγιο σε αυτόν και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν και του χρόνου με μεγαλύτερο ζήλο.

Την ομιλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους, Ε. Τζαβέλας κα. Την όλη οργάνωση για την εκδήλωση της Σχολής Γονέων είχαν ο Ιερέας π. Δημήτριος Κρουσταλάκης κι ο αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας συμμετείχε κι ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Δεσμοί Αίματος με ενημερωτικό υλικό για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά του μυελού των οστών. Στο τέλος της ομιλίας ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος έδωσε τιμητική πλακέτα στις εκπαιδευτικούς Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη για την ανιδιοτελή τους προσφορά στις συναντήσεις της Σχολής Γονέων.

Ετικέτες: